huis van t hart
Credo en visie Huis van ’t Hart

Open harten

opent harten

puur

jezelf zijn

contact van mens tot mens

het is helemaal goed hoe je bent

(Floor Huis in ’t Veld)

Huis van 't Hart is een plek voor inspiratie, verlichting, reflectie, bezinning en contact van hart tot hart.

Daarbij leef en werk ik vanuit een holistische levensvisie. Vanuit de overtuiging dat het belangrijk is om goed voor jezelf, elkaar en de natuur te zorgen. Op allerlei vlakken: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Dit zorgt voor effectieve personen, charismatische leiders en gelukkige en tevreden mensen. En een gezond milieu.

Ontwikkeling, kracht en balans

Ik werk vanuit de ervaring dat je de beste keuzes maakt en de beste veranderingen bereikt als je daarbij je hoofd én je hart en gevoel betrekt.

Bij Huis van 't Hart creëer ik een vertrouwde, rustige sfeer waarin je jezelf kan, mag en durft te zijn. Zo help ik jou of je organisatie om in je eigen kracht te staan - en de verandering te realiseren die je wenst.

Het is mijn missie om bij te dragen aan een betere balans tussen de 'harde' en de 'zachte' kant van mensen en organisaties.

Het geeft mij veel energie om mensen na een coaching of een healing 'lichter' de deur uit te zien gaan. En om bij te dragen aan organisaties waar mensen zich goed voelen, zodat ze een professioneel beter resultaat bereiken.