huis van t hart
Leef vanuit je Hart! Haarlem 2017-2018

Een ontdekkingsreis voor vrouwen

‘Leef vanuit je Hart!’ Haarlem 2017-2018 bestaat uit zes dagworkshops verspreid over een half jaar. Het programma laat je je eigen kracht en bezieling ervaren en biedt je een moment van herijking. In een cirkel van vrouwen maak je een innerlijke reis van je hoofd naar je hart en je buik, en weer terug.

Tijdens deze reis krijg je antwoord op vragen als:

Ga mee op reis en ervaar de energie die vrijkomt als je het pad van je hart volgt.

Volg je hart, het klopt altijd!

Reis van een half jaar

‘Leef vanuit je Hart!’ bestaat uit zes dagworkshops. Dagen om tot jezelf te komen, tot rust te komen en te luisteren naar wat je lijf te vertellen heeft. Om te luisteren naar je hart, je onderbuik en de signalen van je ziel. Dagen om samen te komen in warmte en zachtheid met een vaste groep vrouwen.
De reis heeft geen vast programma. De magie van wat er in de groep leeft, zal haar werk doen en het uiteindelijke programma bepalen. Wel heeft elke dag haar thema en energie:
Dag 1: Vertrekpunt, de kracht van de stilte en intentie van je reis
Dag 2: Zuiveren, wat laat je achter je, en wat neem je verder mee
Dag 3: De kracht van je Hart
Dag 4: Je Hartsverlangen
Dag 5: Vrouw zijn
Dag 6: Verbinding en feest
Om op een dieper niveau met jezelf in contact te komen zijn stilte, visualisaties, muziek, journaling (intuïtief schrijven), dansen en lichaamswerk vaste onderdelen. Ook word je elke keer verwend met een biologische lunch en lekkers, en gaan we naar de duinen of de zee.
Verder maak je kennis met verschillende stromingen die je ieder op hun eigen wijze in contact brengen met jezelf. Zoals NLP, Intuïtieve ontwikkeling en Energiewerk (met oefeningen en Engelenkaartreadings). En op zo’n manier dat het concreet doorwerkt in je dagelijks leven.
Via een gesloten ‘Leef vanuit je Hart!’ Facebookgroep is er ook tussen de workshopdagen door gelegenheid om met elkaar contact te hebben en ervaringen te delen.

Begeleiding

Leef vanuit je Hart! Haarlem 2017-2018 wordt begeleid door Floor Huis in ’t Veld, met Babette Molenaar als assistent. Babette heeft het programma ‘Leef vanuit je Hart!’ gevolgd en is Mindfulness trainer.

Introductieavond

13 oktober is er een introductieavond om kennis te maken, sfeer te proeven en een indruk te krijgen van wat je tijdens ‘Leef vanuit je Hart!’ kunt verwachten. Na de workshop bepaal je of je mee wilt doen aan de ‘Leef vanuit je Hart’-dagworkshops. Ook als je besluit niet mee te doen, geeft de avond je nieuwe inzichten en inspiratie.

Datum Vrijdag 13 oktober 2017 van 19.30-21.30 uur
Adres Flow Plaza, centrum voor groei en ontwikkeling, Zaanenstraat 18, Haarlem www.flowplaza.nu
Kosten € 15,-
Opgave via floor@huisvanthart.nl

Praktische informatie ‘Leef vanuit je Hart!’

Data Zondag 21 januari, zondag 11 februari, zondag 18 maart en zondag 22 april, 27 mei en 24 juni 2018
Tijd van 9.30 tot 17.00 uur
Adres Flow Plaza, centrum voor groei en ontwikkeling, Zaanenstraat 18, Haarlem www.flowplaza.nu
Kosten € 675, - (incl. BTW)
Opgave tijdens de introductieworkshop of per mail via floor@huisvanthart.nl


'De grootste reis die een mens ooit zal maken, is de 45 centimeter van ons hoofd naar ons hart'
Grandmother Agnes Baker Pilgrim

Wat eerdere deelneemsters zeggen over 'Leef vanuit je Hart!'

Ik heb inmiddels 4 workshopdagen gedaan en kijk uit naar de laatste over 2 weken. Het is een prachtige reis geworden waarin ik weer thuis heb kunnen komen in mijn hart en erachter ben gekomen wat het verlangen van mijn hart is. Niet alleen is het zo fijn om dat weten maar ook om het avontuur te gaan beleven om het hartsverlangen te gaan manifesteren. Floor en Danielle creëren een ruimte en rust waarin alles er mag zijn en voor mij gebeuren er magische dingen. Hoe meer ik ze zie hoe meer ze lijken te gebeuren en mijn hart voelt vol en vredig. Ik ben immens dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken en hij eindigt natuurlijk niet bij de laatste workshopdag! Het prettige is dat het over 5 maanden verspreid is en niet een workshop van een weekend waarvan je even een high ervaart. Ik heb het gevoel dat er echt iets fundamenteels in mijn leven van alledag is veranderd en dat ik dat niet meer kwijt kan raken.
Wendi Blom

'De hartsdagen, zoals ik de dagworkshops van het programma Leef vanuit je hart! van Daniëlle Doeve en Floor Huis in't Veld ben gaan noemen, zijn echt iets om naar uit te kijken en een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan aandacht voor haarzelf. Voor haar hart. Aan dagen waarop de buitenwereld even niet lijkt te bestaan en je je kunt overgeven aan dat wat er is. Onverdeeld. Open. Puur. En hoe mooi is het als dat kan in verbinding met de ander? De ander die ook op reis is. Naar haar hart.'
Mariska Bosman

‘Van Floor en Danielle leerde ik hoe belangrijk het is dicht bij jezelf te blijven, echt te kijken wat bij je past. Vanuit je hart. Zij leven dat echt voor. Door visualisaties, meditaties en gesprekken kreeg ik een paar heel waardevolle inzichten. Vaak uit onverwachte hoek en ook nog na de workshop. 'Niet verwacht, toch gekregen'. Het was heerlijk om maandelijks een dag helemaal voor jezelf te hebben. De groep vrouwen hebben een bijzondere plek in mijn hart, Floor en Danielle voorop. Floor is heel sensitief, het lijkt wel of ze steeds letterlijk voelt hoe het met de groep of een vrouw gesteld is. Bij Danielle merk je aan alles dat ze veel inhoudelijke bagage meebrengt. Mooi hoe die twee elkaar aanvullen. En daarmee een workshop hebben neergezet die ik iedereen gun.’
Karin Hoens