huis van t hart
Coaching

Huis van ’t Hart biedt coaching voor bedrijven en voor particulieren.

Werkgerelateerde coaching

Huis van 't Hart draagt er graag aan bij dat je je werk doet met meer energie, meer plezier en met een professioneel beter resultaat.

Huis van 't Hart biedt werkgerelateerde coaching aan voor vragen op het gebied van:

Huis van 't Hart is als coach verbonden aan de Rotterdam School of Management (Erasmus University) en aan TiasNimbus (de business school van Tilburg University en de Technische Universiteit van Eindhoven).

Persoonlijke coaching

Bij Huis van 't Hart ben je ook welkom voor persoonlijke coachvragen over bijvoorbeeld:

Vanzelfsprekend is de scheiding tussen werkgerelateerde en persoonlijke coaching niet hard. Vaak spelen bij werkvragen ook persoonlijke vragen en vice versa. Het accent ligt in beide gevallen wel anders.

Uitgangspunten

Uitgangspunten bij de coaching:

Locaties

Coaching-sessies vinden plaats in de praktijk van Huis van 't Hart in Haarlem of op locatie/inhouse bij organisaties.

Over NLP

Bij de coaching-sessies gebruik ik technieken uit het Neurolinguïstisch programmeren (NLP). NLP biedt vele krachtige en effectieve technieken voor doelgerichte verandering.

Met NLP kun je uit vastgeroeste gedragspatronen stappen. NLP helpt je om in je kracht te staan en je (levens)doelen te halen.

NLP-oefeningen

En vergroten daarmee de kwaliteit van je leven.

Referenties:

'Woorden schieten letterlijk te kort om het effect van de coaching te beschrijven. Ik ben je hiervoor o zo dankbaar. Ik vind dat je goed kan afstemmen en schakelen, je hebt voor mij een prachtige warme uitstraling waardoor ik me heel er vertrouwd bij je voel.

Door coaching te combineren met energetisch werken is er in korte tijd veel veranderd. Het effect is blijvend en werkt in alle facetten van mij en mijn leven door. Ik voel dat ik opener ben geworden en daardoor blijer, lichter en gelukkiger ben. Het lijkt wel een wonder!'

'Ik heb Floor ervaren als een heel prettige en integere coach.

De kracht van Floor vind ik dat zij heel goed weet “in te tunen” op waar jouw behoefte ligt en daar een ingang voor weet te vinden.

Zo wisselden we af van puur praktische zaken naar oefeningen die een diepere laag raakten. Ik was zelf vaak verbaast wat er dan naar voren kwam. Zij wist dat op een rustige en vloeiende manier te begeleiden naar een punt waarop het ‘goed’ en ‘af’ voelde.

Ik heb daardoor veel los kunnen laten en meer inzicht in mijzelf gekregen en daar ben ik haar erg dankbaar voor!'

'Floor heeft een prettige, rustige en motiverende stijl van coachen. Ze helpt altijd goed om scherper te krijgen welke richting ik ergens mee op wil.

Mijn coachvragen gingen vaak over situaties waar ik tegen aan liep in mijn dagelijkse werk. Maar ook op de langere termijn heb ik veel aan de coaching van Floor gehad.'

Na een moeizaam jaar besloot ik te stoppen bij mijn werkgever en een coach in te schakelen. Om uit te zoeken hoe ik mijn talenten beter tot uiting kon laten komen en waar ik op moest letten bij het zoeken naar ander werk.

Floor creëert een vertrouwd gevoel waardoor je niet bang bent om moeilijke ervaringen te vertellen. Daar kun je dan iets mee. Waardoor zijn die lastige ervaringen ontstaan, hoe kun je dat in de toekomst voorkomen?

Haar coach-sessies hielpen mij om met meer zelfvertrouwen werk te zoeken dat beter bij me past. En dat heb ik gevonden!'