huis van t hart
Floor Huis in ’t Veld

Ik ben Floor Huis in ’t Veld (1971). In Huis van 't Hart, mijn praktijk voor coaching en healing, combineer ik jarenlange werkervaring als ingenieur met grondige trainingen in de NLP, intuïtieve ontwikkeling en spiritualiteit.

Ik ben afgestudeerd in de Milieuhygiene in Wageningen en master in de interculturele NLP (Neurolinguïstisch Programmeren). De afgelopen jaren volgde ik trainingen in intuïtieve ontwikkeling en werd ik gecertificeerd healer volgens de spirituele school van Barbara Ann Brennan en Linda Keen. Daarnaast ben ik opgeleid om Engelenreadings en Engelenhealings te geven bij Annelies Hoornik. Ik woon in Haarlem, samen met mijn dochters Juul en Sterre.

Praktijkervaring en hartsverbinding

Bij het coachen van professionele vraagstukken ervaar ik steeds weer dat het een groot voordeel is dat ik vanuit de praktijk weet wat je zoal tegen kan komen. Ik heb ruim vijftien jaar werkervaring als projectleider, procesmanager en interim-manager bij de overheid en in het bedrijfsleven (zie ook www.floor-wro.nl).

Als coach en healer werk ik vanuit mijn hart. Vol rust, openheid, liefdevol, in een veilige sfeer. Zodat er ruimte is voor puurheid en contact van hart tot hart. Dat is in mijn ogen de voedingsbodem om stilte en kracht in jezelf te vinden, om een helder pad te volgen en voor ontwikkeling en transformatie.